Barion Pixel

Kényeztető Karácsony a Zafrontól

Kényeztető Karácsony a Zafrontól

Vigyázat! Karácsonyi csomagjaink már többeket elcsábítottak és maguknak is rendeltek egy kis meglepetést!

Idei karácsonyi kínálatunkat a sokszínűség és a kreativitás jellemzi, így mindenki számára akadnak pompás ajándékok. Most újra itt az ideje, hogy örömet szerezz szeretteidnek, hiszen ez az ünnep róluk szól! Csalj mosolyt családtagjaid, barátaid, vagy kollégáid arcára Zafron termékekkel!

Újítsd meg adventi koszorúdat!

Habár a karácsony egyik leghagyományosabb szimbóluma az adventi koszorú, természetes, hogy az évek múlásával vágyunk régi koszorúnk megújítására. Csempéssz kreativitást az ünnepbe! Gyújtsd meg a gyertyákat vasárnapról-vasárnapra a Zafron sómécseseiben. Most négyes csomagokat hoztunk számodra, amelyek pár apró dísszel, illatos fenyőággal teljes értékű adventi koszorúként funkcionálnak, de önmagukban is megállják a helyüket karácsonyi dekorációként. Sómécseseinket az ünnepi időszak után sem szükséges elrejteni, hiszen az év bármely időszakában képesek különleges hangulatot teremteni a térben. Kínálatunkban több különböző szín és forma közül választhatsz, így biztosan megtalálod a hozzád illőt! Siess, le ne maradj az első gyertyagyújtásról!

 

 

Az ízek rajongóinak, a gasztronómia szerelmeseinek

Azok számára, akik a főzésre hobbiként, hivatásként vagy akár művészetként tekintenek, nem is olyan könnyű ajándékot választani, főleg, ha már egy jól felszerelt konyhában tevékenykednek. Azonban nálunk több megoldást is találhatsz, hogy igazán praktikus és különleges ajándékkal lephesd meg egy gasztronómiáért rajongó szerettedet.

A grillezés mesterei bizonyára örülnének Himalája sócsempénknek, amely a grillezés egy új dimenzióját költözteti be a konyhába, a nyári grill partikra. Sócsempénk olyan sokoldalú termék, hogy egy egész blog cikket szántunk neki. Olvass róla, ha felkeltette az érdeklődésed!

Egészítsd ki a konyhai felszerelést egy Himalája sómozsárral, amely garantálja az ízek harmóniáját a finomra őrölt fűszerek által. Amellett, hogy különleges szerepet tölthet be egy-egy főzés során, a polcra felhelyezve is kiválóan mutat, így a tárolása sem vet fel további kérdést.

Természetesen a karácsonyi vacsorához is találsz hozzánk kiegészítőt, dekorációs elemet. Az ünnepi szezonra tervezett terítőink, puha, két darabos konyharuháink, vagy a hangulatvilágításért felelős sólámpáink nagyszerűen mutatnak a karácsonyi vacsora során, kiegészítve sómécseseinkkel.

 

Kényeztető Karácsony a Zafrontól

 

Ajándékozz kikapcsolódást és pihenést!

Az év végéhez közeledve, amire a legjobban vágyunk, az a kikapcsolódás, a pihenés és az énidő. Nem szükséges utazást, drága ékszereket, luxuscikkeket vásárolnunk ajándék gyanánt. Éppen elég, ha felismerjük, mire van szüksége szerettünknek! Egy magas minőségű, kényeztetően puha, ragyogó színű ágyneműhuzat tökéletes ajándék lehet. Járulj hozzá a megajándékozott személy pihenéséhez, feltöltődéséhez. 

 

 

Ünnepi fények a Zafrontól

Az adventi időszakban már megszokott, hogy hangulatvilágítással, fényfüzérekkel díszítjük fel otthonunkat. Erre a célra kiváló választás Himalája sólámpáink bármelyike. Ráadásul sokkal biztonságosabbak a sólámpák, mint a gyertyák, így akár a gyerekszobában is szolgálatba állhatnak. 

 

Kényeztető Karácsony a Zafrontól

 

A fürdőzés és a wellness kedvelőinek ajánljuk

Egyre szélesebb körben népszerű a fürdőzés, mint a kikapcsolódás egy módja. Képzeld el, hogy beköltöztetheted ezt a hangulatot bármelyik fürdőszobába.

3 db-os Luxus törölköző csomagjaink elérhetők 12 különböző, lenyűgöző színben, így fiúk, lányok, kicsik és nagyok, mind megtalálhatják a számukra megfelelő termékeket.

Ha a wellness teljes varázsát elhelyeznéd a karácsonyfa alá egy ajándékként, akkor a köntösök, az azonos színű luxus törölközők és a frottír kádkilépők kombinációja tökéletes választás lehet. A frottír köntösök nem csupán stílusosak, de luxus érzetet is nyújtanak a viselőjüknek. A puha és kellemes tapintású anyaguknak köszönhetően ezek a köntösök tökéletes kiegészítői lehetnek egy relaxáló estének vagy reggelnek. Az azonos színű törölközők és kádkilépők tovább fokozzák a fürdőszoba eleganciáját és egységét, igazi otthoni wellness élményt nyújtva. 

 

Kényeztető Karácsony a Zafrontól

 

Nem érdemes az ünnepi készülődést az plázákban való tolongással tölteni! Kényelmesen a fotelból válogathatunk és ha idejében rendelünk, akkor a webshopból kinézett darabok Karácsonykor ott lesznek a fa alatt, mosolyt csalva szeretteink arcára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük