Webshopunkban elérhető fizetési módok

Bankkártyás fizetés

Személyes átvételre leadott rendelésedért 1 óra múlva érkezhetsz is telephelyünkre (2045 Törökbálint DEPO, Raktárvárosi út 1., 1. épület, C7. kapu). A helyszínen is kizárólag bankkártyás fizetési opciót tudunk biztosítani.

Válaszd az Online Bankkártyás fizetést! Ez a leggyorsabb, legnépszerűbb fizetési opció manapság. Ráadásul nem jár többlet költséggel. Így gyorsan és biztonságosan fizethetsz a választott termékekért, mi pedig azonnal elkezdjük a csomag összekészítését.

A 12 óráig leadott, bankkártyával fizetett rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálat részére, aki általában következő munkanap megkísérli a kézbesítést, illetve mielőbb eljuttatják a megadott csomagpontra.

Oldalunkon a Barion és Simple biztonságos rendszerek használatával találkozhatsz online bankkártyás fizetés esetén:

Barion

„A fizetéshez használhatod: Mastercard vagy Maestro, Visa vagy Electron, illetve országonként eltérő módon Amex vagy Diners/Discover bankkártyádat. Ha (…) a Bariont választod a biztonságos Barion fizetési oldalra jutsz. Ezután ellenőrizd le a vásárlás részleteit (pl. hogy milyen termékeket, szolgáltatásokat fogsz megvásárolni, rendben van-e az ár). Ha mindent rendben találsz, mehet a fizetés. Ha már van Barion tárcád, az e-mail címed és jelszavad segítségével be tudsz lépni, és bankkártyáid egyikéről, vagy előre feltöltött Barion egyenlegedről fizethetsz. Ha még nincs Barion tárcád, akkor bankkártyád adatainak megadásával tudsz fizetni.”

„A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e- pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN- I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.”

Simple Online Fizetési Rendszer

„A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja.

A szolgáltatást igénybe vevő vásárlók online vásárlások esetében választhatják a Simple egyszerű és biztonságos fizetési megoldását. Ekkor a megszokott módon, a Simple felületén intézhetik fizetésüket.

A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A szolgáltatás alatt a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a Simple tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. 

MELYEK A TRANZAKCIÓ LÉPÉSEI? 

  1. A „Fizetés” gombra kattintva Ön átkerül a Simple fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetéseredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a Simple rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.

Bővebb információ: https://www.simple.hu/

” Tudomásul veszem, hogy a Jenna Import Kft. (2051 Biatorbágy, Hámory Imre utca 19/1.) adatkezelő által a www.zafron.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, telefonszám, email cím, számlázási adatok, szállítási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff/  „

Átutalás

Webshopunkban választhatod az átutalást is. Ebben az esetben, a rendelést követő 48 óráig kérünk, utald el a megrendelés összegét. 48 óra után a terméket feloldjuk a rendelés alól és visszakerül a webshop készletébe.

Ez a fizetési mód minden szállítási opciónál lehetséges (házhozszállítás, csomagpont, személyes átvétel). Kérünk, vedd figyelembe, hogy a csomag összekészítését és kiszállítását csak az összeg beérkezését követően tudjuk megkezdeni. Az utalás költsége minden esetben a Vásárlót terheli.

Banki utaláshoz használd az alábbi adatokat:

Név: Jenna Import Kft.

OTP BANK Nyrt. BIC/Swift kód adatai: OTPVHUHB

IBAN:  HU601176335459143888000000
Számlaszám: 11735005-26047371-00000000  HUF

Közlemény: megrendelésed azonosítója

Utánvétes fizetés

Házhozszállítás esetén van lehetőség utánvétes rendelést leadni webshopunkban. Ebben az esetben a csomag vételára GLS partnerünk részére kerül megfizetésre készpénzben vagy bankkártyával.

Csomagátvételi pontokra történő kiszállítás esetén a Csomagpont Partner által elfogadott fizetőeszközökkel lehetséges a fizetés. Erről tájékozódni az alábbi oldalon is lehetséges: https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

Az utánvét kezelési költsége értékhatártól függetlenül, minden esetben bruttó 690 forint, mely a Vásárlót terheli.