Bemutatkozik a Zafron

A Zafron márka a stílus, a minőség és a megfizethetőség mellett kötelezte el magát. Fontosnak tartjuk, hogy olyan termékekkel szolgáljuk ki a vásárlóinkat, amelyek színvonalával, hatékonyságával mi is maximálisan elégedettek vagyunk. Mindamellett, hogy az általunk kínált sólámpák és himalája sóból készült termékek nagyszerűen néznek ki, hasznos tulajdonságairól sem feledkezhetünk meg.

 

Nézzük hányféleképpen lehet felhasználni és élvezni jótékony hatását!

Lakberendezés

Egyedi, különleges színének köszönhetően rengeteg féle termék készül már manapság himalája sóból. Ilyen például a sólámpa, a sómécses vagy a párologtató, ami elsősorban lakásunk éke is lehet. Fontos megemlíteni, hogy minden egyes darab valóban egyedi és különleges, hiszen nincs belőlük két egyforma. Lakásdekorációs elemként jól szolgálnak, mert romantikus, családias, meleg hangulatot árasztanak az otthonunk azon szegletébe, ahova elhelyezzük azokat.

Wellness és egészség

A Zafron sólámpákat vagy a sóinhalátort kiegészítő kezelésként használhatják asztmások és légzőszervi megbetegedésben szenvedők is. Ha pedig rózsaszirmos fürdősót ülőfürdőhöz alkalmazzuk, a bőr egészségének megőrzésében, valamint az izom és ízületi fájdalmak enyhítésében játszhatunk közre vele.

Gasztronómia

Azt már tudjuk, hogy a himalája só tökéletesen használható sütésre és főzésre egyaránt. Azonban nem csak ételízesítőként hasznosítható, hanem akár egy sótömbön olajmentesen is süthetünk. Ez egy kedvező megoldás azoknak, akik egészséges életet élnek és szeretnék elkerülni a különböző zsiradékok használatát főzés közben, valamint a tálalásban is egyre közismertebb kiegészítő.

Látható tehát, hogy mennyi területen hasznosítható a Himalája kincse és milyen sokféle módon élvezhetjük a Zafron termékek jótékony hatását. Így már érthetőbb is, miért ragadott magával minket és miért forgalmazzuk a belőle készült sólámpákat, sómécseseket vagy éppen a fürdősót, a sóinhalátort, a sómozsarat és a grill tálcát.

Hiszünk abban, hogy a megfelelően felhasznált alapanyagok hasznos és értékes termékeket szülnek!

 

Kívánjuk, hogy váljanak ezek a Te gondolataiddá is!

a ZAFRON csapata