Építs sószobát pakisztáni prémium minőségben!

A sóval kapcsolatban ismeretes, hogy ezerarcú természeti kincs: önmagában számos ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, lúgosít, salaktalanít, méregtelenít- sőt, még a bőrápolásban is segítségünkre lehet.

Ezen felül magának a himalája sónak is számos egészségügyi előnye ismert, éppen ezért az étkezésen túl már a gyógyászatban és a wellnessben is egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Használhatjuk főzéshez, tálaláshoz, fürdéshez, sópárnában alkalmazva, lámpaként, levegő tisztítására, sőt, már komplett sófalat vagy sószobát is építhetünk belőle otthonunkban vagy épp munkahelyünkön.

Minden sótermékünk egyedülálló termék, ahogyan maga a himalája só is unikális – kizárólag Pakisztánban bányásszák. Épp ezért számunkra egyértelmű volt, hogy el kell hoznunk őket a hazai vásárlóknak is számos más termékünk mellett a sótéglákat és sócsempéket.

A sóterápia önmagában is ajánlott ma már szinte minden korosztálynak, hiszen ismeretes a légúti problémákra gyakorolt kedvező hatása mellett az állóképesség és teherbíró képesség javulása is. A körülöttünk kialakult légszennyezettség, a rohanó világ okozta kimerültség, allergiás reakciók vagy éppen légzőszervi kihívások megoldása lehet a sóterápia.

Hogyan is működik ez a gyakorlatban?

A só egészen apró hatóanyagai a tüdő legmélyebb pontjaira, a hörgőcskékhez képesek eljutni, hozzátapadni a szennyeződésekhez, majd távozni a szervezetből. Elképzelhetjük ezt úgy is a szervezetünkben, mint egy éves nagytakarítás eredményét otthonunkban.

Fontos azonban, hogy a legjobb eredményt sószoba tartós látogatásával érhetünk el – vagy ha még hosszabbtávon tervezünk, akkor egy otthoni sófal építése is megoldás lehet.

Éppen egy ilyen projekten töröd a fejed? Netán sófal vagy sószoba kivitelezéssel, építéssel foglalkozol? Wellness központod, szállodád bővítenéd ezzel a helyiséggel? Esetleg oktatási intézményedben támogatnád a gyermekek egészségét?

Fogd meg a kezünk és levesszük a válladról a beszerzéssel járó adminisztratív, logisztikai és egyéb idegőrlő teendőket. Ezek mind csak elviszik a fókuszod a lényegről – az építésről és kivitelezésről.

Egy sófal vagy egy sószoba felépítése nem egy pillanat műve. Komoly munkával és előkészületekkel jár:

  • fel kell mérni a vágyott állapotot
  • meg kell tervezni a megvalósítás lépéseit
  • mindent időben, a lehető legjobb minőségben be kell szerezni
  • majd jöhet a kivitelezés (és esetleges extrák hozzáadása)
  • végül az átadás

Hiszünk abban, hogy mindenkinek azzal kell igazán sok időt töltenie, amit valóban szeret.

Sószobát építeni igazán hálás feladat: prémium minőségű himalája sóval dolgozhatunk, miközben tudjuk, hogy a Vásárlónk egészségét, pihenni vágyódását támogatjuk. Mindehhez társulhat egy adag bennünk rejlő kreativitás is, melynek teret adhatunk.

Ismerősek a fentiek?

A Zafron már kijárta az utat, fellelte azokat a forrásokat, ahonnan a legkiválóbb minőségű sótermékeket szerezhetjük be Pakisztánból. Mivel minden folyamatot felügyelünk az első pillanattól kezdve, garantáljuk a legjobb termékeket hazai Vásárlóinknak.

Válogass kicsi és nagy sócsempéink, sótégláink közül, szerezd be nálunk a szükséges eszközöket, hogy Vásárlóid számára a legnagyszerűbb helyiséget alkothasd meg kreativitásoddal! Kapcsolódó termékeinket megtalálod az oldal alján.

Pontosan tudjuk, mivel jár egy ilyen folyamat. Célunk az, hogy olyan kivitelezőket, vállalkozókat támogassuk a termékek beszerzésével, akik valóban a megvalósításra fordítanák figyelmüket. 

Amennyiben kivitelezéssel kapcsolatban tanácsra van szükséged, fordulj hozzánk bátran bizalommal!

Konyhai sótermékek

Himalája Sócsempe 20x30x3cm

4 990 Ft

Konyhai sótermékek

Himalája sócsempe 20x10x2,5cm

1 390 Ft