Általános szállítási információk

Hogyan veheted kézbe választott termékeinket? – Általános szállítási információink

Add le rendelésed 12 óráig webshopunkban, a feldolgozást pedig még aznap megkezdjük, hogy mielőbb kezedben lehessenek a választott termékek.

Személyes átvétel

Gyere és vedd fel személyesen tőlünk csomagodat. Add le rendelésed webshopunkban, mi pedig összekészítjük Neked!

Rendelésed leadását követő 1 órával csomagod összekészítésre kerül, így már aznap átveheted nyitvatartási időben.

Várunk szeretettel telephelyünkön: 2045 Törökbálint DEPO, Raktárvárosi út 1., 1. épület, C7. kapu, nyitvatartási időben: H-P: 08:00-16:00-ig

Fontos, hogy amennyiben személyes átvételt választasz, csak bankkártyával tudod egyenlíteni a rendelés összegét. Ebben az esetben természetesen semmilyen plusz díj nem kerül felszámításra.

Amennyiben expressz összekészítésre és átvételre lenne szükséged telephelyünkön, kérlek, jelezd nekünk a rendelés leadásakor megjegyzésként, mi pedig a lehető leggyorsabban, örömmel állítjuk össze csomagod!

Házhozszállítás

Ha szeretnéd otthon, kényelmesen átvenni rendelésed, szerződött partnerünk, a GLS futárszolgálat viszi el Neked termékeinket.

A szállítás díja egységesen bruttó 1.590 Ft. 

Csomagjaink általában a feladást követő munkanapon kézbesítésre kerülnek. További információ elérhető az alábbi oldalon: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok

GLS CsomagPont

Ha nem tudod, mikor találna otthon a futár és személyesen sincs lehetőséged átvenni rendelésed, a Te megoldásod a csomagpont lesz! GLS partnerünk ezt az opciót is biztosítja számos, jól megközelíthető helyen az ország számos pontján. Amennyiben ezt a lehetőséget választod, utánvétes fizetés nem megoldható, bankkártyával vagy utalással tudod a számla végösszegét rendezni.

Legtöbb esetben hosszú nyitvatartással, akár hétvégén is átveheted csomagod. Erre a GLS értesítését követően 5 munkanap áll rendelkezésre.

A szállítás díja 20 kg-ig egységesen bruttó 1.190 Ft. 

A csomagpontok helyéről és nyitvatartásáról az alábbi linken informálódhatsz: https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses

Utánvétes fizetésre +690 Ft-t számolunk fel.

GLS Csomagautomata

A szállítás díja 5 kg-ig egységesen bruttó 990 Ft. 

30.000 Forint feletti rendelés esetén ingyenesen szállítjuk rendelésed. 

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 8 nap.