KARÁCSONYRA VALAMI SZÉPET

Sokan még csak a listát kezdik írogatni, mások már be is szerezték az ajándékok egy jelentős részét, mindenki máshol tart, de mindenki készülődik már az ünnepre. Más lesz az idén a karácsony, mint megszoktuk, hiszen a járvány az idei évben biztosan velünk marad. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne hódoljunk az ajándékozás örömének. Csak kicsit másként. 

Vedd a webről!

A netes vásárlás vitathatatlanul kényelmesebb, mint boltba menni. A pandémia idején azonban a kényelem mellé a biztonság is felsorakozik, hiszen a gép előtt ülve még maszkot se kell viselnünk és mégsem fertőződhetünk meg. Ezért választják egyre többen és ajánljuk mi is a webshopot, ha karácsonyi ajándékról van szó. A garancia és a csere lehetősége sem vész el ilyenkor, így nem veszít mást, aki a neten vásárol, csak a sorbanállás és a tömegben tülekedés élményét. Erről pedig könnyű lemondani 🙂

Az otthon az első

Persze mi is tudjuk, hogy nem mindent jó neten venni. A cipőt, ruhaneműt jobb felpróbálni és sokan a zöldséget és gyümölcsöt is szeretik megfogni, esetleg megszagolni, mielőtt kifizetik. Ha tehát neten vásárolunk, akkor a műszaki cikkek és a használati tárgyak azok, amelyekből könnyen válogathatunk. A méretek, alapanyagok és egyéb fontos adatok itt is elérhetőek ugyanis. Mivel az év és valószínűleg a tél jövőre átnyúló része is korlátozásokkal telik majd, ezért előtérbe kerülnek azok a holmik, amelyekkel otthonaink tehetőek szebbé, kényelmesebbé. Ajándékozz hát Te is olyan dolgot, ami szebbé teszi szeretteid lakásban töltött napjait. 

A Zafron termékei kiváló ajándékok, hiszen minőségi holmik, akár családi ajándékként is megállják helyüket. A következő bekezdésekben a Zafron kedvezményeket soroljuk, hogy valóban luxus ajándékokat tehess a fa alá. 

Karácsonyi kedvezmények

Olyan karácsonyi csomagokat raktunk össze, amelyek praktikusak és biztosan örömet okoznak. Sólámpák és sómécsesek, párban, fehér és rózsaszín árnyalatokban kerültek az első ajánlatok közé. Döntsd el a formát (henger, gömb vagy csiszolatlan rusztikus darab illik inkább annak otthonába, akinek szánod) és mi már szállítjuk is!

Az idén karácsonyra 20-30 százalékos kedvezménnyel kínáljuk egyes színekben a törölköző szettjeinket. A webshopunkban kapható, luxus minőségű darabokról már írtunk, ha érdekel mit is tudnak ezek a csodás textilek olvasd el ezt a cikkünket. Ha pedig ajándéknak szánod, akkor nézd meg a burgundi, olajzöld és mályva, vagy épp a smaragd és korall színű szetteket, mert ezeket karácsonyi kedvezménnyel veheted meg.

Karácsonyi csomagjaink között utolsónak hagytam az elegáns és messziről luxust kiáltó ágynemű szettet. Az arannyal hímzett pamutszatén a kényelem és a simogató puhaság mellett ünnepi hangulatot is visz a hálószobába. Az ágyneműhöz egy gumis lepedőt is csomagolunk, ez a mi ajándékunk. Ezen kívül sok gyönyörű ágyneműszettet találsz 30% kedvezménnyel.

karácsonyi
Tőlünk Neked

Persze készültünk más ajándékokkal is! Minden vásárlónk, aki a pamutszatén ágyneműkből választ, megszabadul a csomagolás terhe alól, ezeket ugyanis díszdobozban küldjük el. A sólámpáink is kapnak egy csinos zsákot, erre csak egy masni kell és mehet a fa alá!

Ha tízezer forint felett vásárolsz tőlünk, átvállaljuk a szállítás költségét, tizenötezer forint felett egy rószaszín sószappant adunk ajándékba. Ha pedig húszezernél is többet költesz nálunk, akkor megajándékozunk egy színes 50X100 cm méretű pihe puha törölközővel, így kipróbálhatod ezt az izgalmas újdonságot. 

Boldog, kényelmes ünnepi készülődést mindenkinek!  

Zafron karácsonyi csomagok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük