Barion Pixel

Törölközőből is csak a legjobbat!

törölközőből is csak a legjobbat

A szállodai minőségű törölközők puhasága és tartóssága nagyon vonzó tulajdonság. Mivel törölközőből is csak a legjobbat ajánljuk, a Zafron kínálatában lévő, színes és jól variálható darabokat rendkívül széles kínálatban lehet megvásárolni.

Hogy miért kell minden háztartásba ilyen törölköző? Csokorba szedtük!

Puha és hatékony

Amikor ebbe tekeri be magát valaki a frottír melegségét és a fürdők luxusát élvezheti. Minden törölközőnk kiváló minőségű pakisztáni anyagból készül, ennek köszönhetően az első használatkor megtapasztalt puhaságot még hosszú időn át élvezhetjük és a kiemelkedő nedvszívó képesség sem csökken a mosások alkalmával. A titok a szövés sűrűségben és az alapanyag magas minőségében rejlik. 

Tartós, mosd bárhogy

A szállodák fehér törölközőit magas hőfokon mossák, így garantálják, hogy mindig kifogástalanul tiszta darabok kerüljenek a szobákba. A háziasszonyok is gyakran azért döntenek a világos színek mellett, ha lakástextilről van szó, mert attól tartanak a sötétebb színek nem moshatóak magas hőfokon, kifakulnak. A mi törölközőinknél ez a veszély nem áll fenn! Az olajzöldtől a burgundiig minden szín mosható 60 fokon is és a szárítógép sem tesz kárt bennük.

Minden fürdőszobához

A színes darabok pontosan ugyanolyan jól bírják a mosást, mint fehér társaik, így mindenki a fürdőjéhez vagy épp hangulatához illő árnyalatokat használhatja. Sokan a csempék vagy épp a bordűrök színével megegyező törölközőket választanak. Mások épp új színeket kívánnak csempészni a fürdőszobába a különböző méretű textilekkel. Bármelyik stílus mellett dönt valaki, a luxus minőségről nem kell lemondania!

Változatos

A pompás, puha törölközők ötféle méretben kaphatóak, így kéztörlőtől a fürdőlepedőig minden ugyanolyan árnyalatú lehet. A készletek remekül mutatnak együtt, de egymással is jól variálhatóak. Tizenöt árnyalatot kínálunk, a fehértől a pasztell színeken át, egészen az erős, sötét árnyalatokig. Minden stílushoz és csempéhez akad megfelelő színű törölköző. 

Fenntartható

Minden darab OEKO-TEX minősítésű anyagból készül, így gyártása nem terheli jelentősen a környezetet. Mivel tartós darabokról van szó, amelyeket hosszan, sok mosáson át, használhatunk úgy, hogy megtartják kiemelkedően jó nedvszívóképességüket és puhaságukat, ezért bátran állíthatjuk, hogy luxus törölközőink környezettudatos megoldást jelentenek a fürdőszobai textilek választékában. 

Kádkilépők

Törölközőink mellett örömmel mutatjuk be kádkilépőinket is, melyek anyaga 100% pakisztáni pamut. Ennek köszönhetően kiemelkedően magas nedvszívó képesség és hosszú élettartam jellemzi. Finom, puha tapintású, könnyen kezelhető, mintázatuk hurokkihagyással készül, így mosáskor az anyag nem húzódik össze. Minden darab kifejezetten vendéglátásra, luxusszállodai élményre tervezve.

Strandlepedők

2022 nyarán megérkeztek hozzánk egyedi készítésű strandlepedőink is! A szintén 100% pamut frottír termékünk, mely garantáltan kiváló minőségben, példás légáteresztéssel, magas nedvszívó képességgel és strapabírósággal, puhaságát megőrizve lesz hű társad a vízparton.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Zafron weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, a weboldalon végzett tevékenység nyomon követése és releváns ajánlatok megjelenítése érdekésben.