A fűrdőben is csak a legjobbal érd be!

A szállodai minőségű törölközők puhasága és tartóssága nagyon vonzó tulajdonság, most a Zafron kínálatában lévő, színes és jól variálható darabokat rendkívüli kedvezménnyel lehet megvásárolni. Hogy miért kell minden háztartásba ilyen törölköző? Csokorba szedtük!

Puha és hatékony

Amikor ebbe tekeri be magát valaki a frottír melegségét és a fürdők luxusát élvezheti. Minden törölközőnk kiváló minőségű pakisztáni anyagból készül, ennek köszönhetően az első használatkor megtapasztalt puhaságot még hosszú időn át élvezhetjük és a kiemelkedő nedvszívó képesség sem csökken a mosások alkalmával. A titok a szövés sűrűségben és az alapanyag magas minőségében rejlik. 

Tartós, mosd bárhogy

A szállodák fehér törölközőit magas hőfokon mossák, így garantálják, hogy mindig kifogástalanul tiszta darabok kerüljenek a szobákba. A háziasszonyok is gyakran azért döntenek a világos színek mellett, ha lakástextilről van szó, mert attól tartanak a sötétebb színek nem moshatóak magas hőfokon, kifakulnak. A mi törölközőinknél ez a veszély nem áll fenn! Az olajzöldtől a burgundiig minden szín mosható 60 fokon is és a szárítógép sem tesz kárt bennük.

Minden fürdőszobához

A színes darabok pontosan ugyanolyan jól bírják a mosást, mint fehér társaik, így mindenki a fürdőjéhez vagy épp hangulatához illő árnyalatokat használhatja. Sokan a csempék vagy épp a bordűrök színével megegyező törölközőket választanak. Mások épp új színeket kívánnak csempészni a fürdőszobába a különböző méretű textilekkel. Bármelyik stílus mellett dönt valaki, a luxus minőségről nem kell lemondania!

Változatos

A pompás, puha törölközők ötféle méretben kaphatóak, így kéztörlőtől a fürdőlepedőig minden ugyanolyan árnyalatú lehet. A készletek remekül mutatnak együtt, de egymással is jól variálhatóak. Tizenöt árnyalatot kínálunk, a fehértől a pasztell színeken át, egészen az erős, sötét árnyalatokig. Minden stílushoz és csempéhez akad megfelelő színű törölköző. 

Fenntartható

Minden darab OEKO-TEX minősítésű anyagból készül, így gyártása nem terheli jelentősen a környezetet. Mivel tartós darabokról van szó, amelyeket hosszan, sok mosáson át, használhatunk úgy, hogy megtartják kiemelkedően jó nedvszívóképességüket és puhaságukat, ezért bátran állíthatjuk, hogy luxus törölközőink környezettudatos megoldást jelentenek a fürdőszobai textilek választékában. 

Mindezeket az előnyöket most, egészen november 15-ig 30% kedvezménnyel kínáljuk. Most éri meg lecserélni a törölközőket és kipróbálni a Zafron luxus minőségét!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük